Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Koninklijke Opening Paralympisch Dorp

VIDEO: Prinses Astrid opent Paralympic Belgium House met gouden sleutel

Koninklijke opening Paralympisch Dorp

Prinses Astrid opende woensdag 15 juni het Paralympic Belgium House met een gouden sleutel. Het dorpshuis is een ontmoetingsplek voor paralympische atleten, hun teams en families tijdens de Paralympische Spelen in Tokio, die van 24 augustus tot 5 september plaatsvinden.

Het Paralympic Belgium House is gevestigd in het Belgische Huis, dat ook door de Belgische atleten tijdens de Olympische Spelen werd gebruikt. Het is een plaats waar atleten zich kunnen ontspannen, trainen en elkaar kunnen ontmoeten. Er is ook een medische ruimte en een perscentrum.

Belgische atleten goed voorbereid

De Belgische atleten zijn goed voorbereid op de Paralympische Spelen. Ze hebben de afgelopen jaren hard getraind en hebben hoge verwachtingen. De Belgische ploeg bestaat uit 29 atleten, die uitkomen in 10 verschillende sporten.

De Paralympische Spelen zijn een belangrijk evenement voor mensen met een beperking. Het is een kans om te laten zien wat ze kunnen bereiken en om anderen te inspireren. De Paralympische Spelen worden elke vier jaar gehouden en zijn een van de grootste sportevenementen ter wereld.


Comments